SeaQiQ AS er produsent og leverandør av merkevaren QiQ. Selskapet har spesialisert seg på kremer mot hudirritasjoner. Produktene viser også god effekt på lindring av kløe. I samarbeid med fot og hudpleieforeninger i Norge, har vi tatt frem en serie på 5 unike produkter som viser god effekt på tørr, sår og sprukken hud. Selskapet er lokalisert i Stavanger, hvor bedriften ble etablert i 2007. Vi har siden oppstarten sammarbeidet tett med personer som er plaget av forskjellige typer hudirritasjoner, for å kunne optimalisere og lage så unike produkt som mulig. Vi gjør alle våre kunder oppmerksom på at våre produkter ikke er klassifisert som et legemiddel. Kontakt din lege dersom du er usikker på om du kan benytte deg av våre naturprodukter. 

Om oss


SeaQiQ AS er produsent og leverandører av merkevaren QiQ. Vi produserer kremer og andre kosmetiske produkter innenfor lettere eksemer og hudirritasjoner.

Vår visjon er å tilby 100% naturlige kvalitetsprodukter innenfor kosmetisk hudbehandling og dermed bety er forskjell for mennesker med eksemer og kroniske hudlidelser. Produktene til QiQ har over tid vist seg å ha meget god effekt, sier flere av medlemmene i lokal foreningene i Norge. Råstoffet hentes fra havet, på en søkt patentert metode. Oksydene, Saltene og mineralene er kjente fra mange hold tidligere, men SeaQiQ AS har utviklet dette videre, og satt dette sammen i en egen produktgruppe bestående av totalt 6 unike produkter.

QiQ ønsker å levere topp kvalitets produkter som kan være med å bedre tørr, sår og sprukken hud samt irritasjoner. Noe som vil gi kunden velvære, som igjen bidrar til en bedre hverdag.

Hva vi tror på

Vi tror på å utnytte de ressursene som naturen gir oss, fra havet henter vi vårt råstoff, som gir oss unike muligheter som vi er alene om.

Tett samarbeid med brukerene av våre produkter

Vi tror at bevisst bruk av alternative naturprodukter istedenfor kremer og salver med kortisonoglignende, vilgi våre kunder et bedre liv på sikt.

Havet er i seg selv et unikt medisinskrin.